Helse

Sexleketøy: nødvendighet eller bare lek?

0

Nylig ble det funnet en 28.000 år gammel fallus i Tyskland som er sitert som den eldste kjente ‘sexleketøy’ som noen gang er funnet. Ja, sexleketøy går tilbake til så mange år, men det er først nå vi er komfortable med å diskutere, kjøpe og bruke dem. Hvis du skyr deg unna å gjøre et eksperiment, la oss fortelle deg at sexleketøy er viktig ettersom de er ‘teknisk’ laget for å øke gleden i sengen. Vi gir deg 6 grunner til at du MÅ prøve disse søtsmakene og øke varmen mellom arkene.

01 / Sex-leker er ikke bare for ‘ensomme’ mennesker

I motsetning til hva mange tror, ​​er ikke disse lekene et ‘alternativ’, noe som betyr at de øker gleden i sengen for et par like mye som de ville gjort for enslige.

03 / Noen kvinner trenger dem definitivt

Kvinner må ha den rette typen klitoris eller mental stimulering for å oppnå orgasme. Det kan være en kompleks virksomhet for menn og dermed de fleste av kvinnene falske orgasmer. Sexleketøy kan hjelpe riktig assistanse, og derfor anbefaler vi deg å gå eksperimentelt.

04 / De hjelper deg med å ‘snakke’ om sex

Å diskutere den rette typen sexleketøy du trenger i sengen, vil åpne deg for å diskutere dine seksuelle behov og ønsker ytterligere. Denne typen samtaler er virkelig viktig for å forstå partneren din bedre. Det vil hjelpe deg i ytelsen din også.

05/ Bryte monotonien

Å få dette nye medlemmet mellom dere to kan hjelpe deg med å bryte monotonien i sengen. Anal plugger og vibratorer, begrensninger, pisker, padler, tau, klemmer, bind for øynene og elektrostimuleringsleker er alle teknisk kjønnsnøytrale og øker gleden.

06 / De kjenner til ‘riktige’ steder

Sexleketøy er designet vitenskapelig for å hjelpe dine seksuelle gleder. Det er ikke en lett oppgave å stimulere sinnet og kroppen din både samtidig, og det er her sexleketøyet ditt skal være nyttig. Alle voksenleker er designet for å treffe riktig glede og redusere arbeidsbelastningen.

7/ De gir deg raskere og mer effektive orgasmer

Orgasmer er bra for oss. Ikke fordi de tar oss til himmelen, men fordi de øker immunforsvaret vårt, holder hjertene sunne og hjelper oss med å frigjøre stress. Sexleketøy hjelper oss med å oppnå orgasmer lettere, alene eller med en partner.

Her er et ikke så morsomt faktum: Visste du at rundt 75 prosent av kvinnene ikke kan få orgasme gjennom penetrerende sex alene, og nesten 50 prosent har falsket sin orgasme minst en gang? Det er en veldig dritt ting å oppleve, tror du ikke? De fleste kvinner trenger å ha den rette typen klitorisstimulering for å nå klimaks. Ved å bruke sexleketøy øker sjansene deres for å få orgasme dramatisk. Dette er grunnen til at kjærlighetsleker er en fin måte å hjelpe deg med å komme til den store O. Når du blir kjent med hvilke områder du vil at sexleketøyet ditt skal være i, kan du være trygg på at det ikke lenger er behov for falske orgasmer. Oppnå ekte og kraftige orgasmer med riktig kjærlighetsleke. De bringer deg nærmere Gud når du flyver deg selv til himmelen ved å bruke dem.

Urininkontinens er når du ikke lenger kan kontrollere vannlating. Denne tilstanden rammer 30% av kvinnene på et eller annet tidspunkt i livet. For å motvirke dette er det et must å ha et sterkt bekkenbunn. God sex er en god trening for bekkenbunnsmusklene fordi når du har en orgasme, forårsaker det sammentrekninger i disse musklene. Og sammentrekningene er «øvelsen» som styrker dem. Bruk av sexleketøy for å forbedre sexlivet ditt forbedrer kvinnens blærekontroll og reduserer risikoen for urininkontinens.

8/ De senker blodtrykket ditt.

Studier har vist at det er en sammenheng mellom kjønn og lavere blodtrykk. I følge de nevnte studiene er det funnet at samleie kan senke systolisk blodtrykk (det første tallet på blodtrykksprøven). Sex er også ansett som en øvelse, som er en fin måte å redusere sjansene for BP-relaterte sykdommer. Så hvis du ønsker å holde BP utenfor faresonen, kan du unne deg litt dampende moro!

9/Å bruke sexleketøy til sex regnes som trening.

Sex er den mest spennende treningsformen. Det er den eneste øvelsen jeg ikke har noe imot å gjøre hver dag. Det vil ikke erstatte den gode tredemølla, men ærlig talt? Det er ti ganger bedre enn treningsstudioet og billigere enn et medlemskap. Du mister fem kalorier per minutt med sex. Det er fire flere kalorier enn å se på TV (så i den samme logikken kan du se på TV mens du har sex og miste seks kalorier i minuttet? Noen leger her?) Du treffer to fugler i en smekk når du har sex. Det øker pulsen for raskere blodsirkulasjon og metabolisme. Og samtidig bruker sex forskjellige muskler i kroppen! Så bli opptatt! Tøm timeplanen for å få tid til det med jevne mellomrom. Konsistens er nøkkelen da den maksimerer fordelene du får av den.

Å bruke sexleketøy har mange fordeler. Det er ikke bare bra for din mentale helse. Det kan også øke intimiteten din og øke din seksuelle tilfredshet. Du kan bruke dem til solospill eller hvis du vil krydre soverommet ditt med din partner. For å være ærlig, bare det faktum at de fleste kvinner ikke orgasmer gjennom vaginal penetrasjon alene, bør være nok til å investere i et sexleketøy. Singel eller ikke.

Du må huske skjønt, selv om orgasmer er sååå bra, er de ikke det eneste målet under sex. De er bare prikken over i’en. Sex handler fortsatt om reisen til hvordan du kommer dit. Og sexleketøy er en stor hjelp på den reisen for å komme dit.

Psykisk vold og seksuelle overgrep ødelegger gutter og menns liv

Previous article

Netthandel har fordeler

Next article

You may also like

More in Helse