Uncategorized

Les dette hvis barnet ditt bruker smokk 

0

Denne artikkelen er en betalt annonse.

Det å bruke smokk er svært vanlig, og mange foreldre lener seg på dette som et nyttig verktøy i hverdagen, som gir barnet deres ro. Men hva er det egentlig som er viktig å vite når man velger at barnet skal bruke smokk? I denne artikkelen skal vi se på noen av de beste smokkene på markedet og ikke minst noen gode råd når det kommer til bruk av smokk.

Velg den riktige smokken

Det er mange bra smokker på markedet, og det å velge mellom for eksempel MAM smokk med navn online eller NUK smokker med navn kan være vanskelig. For hva er det som avgjør om en MAM smokk med navn eller NUK smokker med navn er det riktige valget for dere?

 Hvis du er usikker på om du skal velge MAM smokk med navn eller NUK smokker med navn kan du prøve begge og se hva barnet synes. Det er ofte flere gode løsninger for ditt barn, så det å prøve seg frem og se hva barnet liker aller best er en god måte å finne den beste smokken på. Kjøp NUK smokker med navn her hvis du er nysgjerrig på dette.

Råd når barnet bruker smokk

Uansett om du velger MAM smokk med navn eller NUK smokker med navn er det noen tips og råd som er helt supre å vite om – slik at du vet akkurat hva du bør tenke på. Under skal du få noen av de aller beste rådene.

  • Velg en smokk som ikke består av små deler, dette er ofte tryggest.
  • Bytt smokken med én gang den delen som er i barnets munn begynner å se slitt ut.
  • Vask smokken daglig med såpe og vann.
  • Du kan med fordel skylle smokken med en svak oppløsning med eddik for å hindre at det utvikler seg sopp på smokken.
  • Smokken skal aldri presses inn, barnet skal ta den selv. Du skal derfor heller aldri sette inn smokken på et sovende barn.
  • Fest smokken i barnets klær sånn at den ikke havner på gulvet hele tiden.
  • Bruk en kombinasjon av metoder for å berolige barnet ditt, og la smokken bare være én av disse.
  • Avslutt bruken av smokk gradvis for å gjøre det enklere.

Både MAM smokk med navn eller NUK smokker med navn er gode smokker, og det viktigste er at du velger det som fungerer aller best for ditt barn og sørger for at smokken bare er et verktøy og ikke en løsning.

Finn briller som beskytter mot blått lys

Previous article

Derfor er fysisk aktivitet helt avgjørende for helse og velvære

Next article

You may also like