Uncategorized

Kan sportsbetting gi sosialt velvære?

0

Vi skal ikke gå så langt som å si at betting i seg selv gir en helsemessig effekt, men nye plattformer har åpnet for nye muligheter hva gjelder sosialt samvær. Selv om det har dukket opp alternativer for en rekke ulike spill, så er det spesielt betting som har blitt en mer sosial arena enn andre.

dark, black, white, luck, game, fun, toy, leisure, play, board game, cube, dice, gambling, chance, random, roll the dice

Dette skyldes nok at man gjerne spiller odds på kamper/idretter som mange andre også følger med på – noe som gir et bredt sosialt grunnlag. Her er det viktig å merke seg at vi da snakker om betting for sosiale anledninger – ikke storspillere som spiller med den hensikt å vinne store premier, men dermed også har enorm risiko involvert.

En felles arena

Noe av det som gjør det mulig for sportsbetting å skape sosialt velvære er den enkle linken til andre mennesker. Når man sitter med en felles arena og lidenskap er det langt enklere å komme i kontakt med andre. Dette har også ført med seg at man raskt kan knytte kjennskap til andre som befinner seg i samme situasjon.

Her er det nok live betting som er det beste utgangspunktet for dette, men også venner kan finne sammen for å følge med på spennende kamper. Det er jo ingen hemmelighet at vi mennesker trives best i samvær med andre, så sosiale begivenheter er noe vi ofte finner oss selv tiltrukket av.

Legg til rette for sosialisering

Har du befunnet deg i en situasjon der du opplever det som vanskelig å bryte stillheten? Da har nok sport ofte vært et go-to emne som de aller fleste kan mene noe om. Her er det trossalt viktig at man finner et emne der alle kan mene noe uten at det bryter ut politisk uro i forsamlingen.

Det er også en utmerket mulighet til å møtes ute, noe som kan gi bedre mental helse ved at man får stimulert behovet for sosialisering med andre mennesker. De fleste av oss foretrekker å møte andre med jevne mellomrom, men det er jo selvfølgelig også noen unntak til dette.

Da er det viktig å merke seg at forsamlinger med likesinnede ofte kan gi en annen tilfredsstillelse enn store grupper der man ikke finner noen felles grunn.

Ikke la spillene ta overhånd

Videre er det viktig å spille ansvarlig når man skal gjøre dette i sosiale lag. Det er ingen hemmelighet at spill med penger kan ha en vanedannende effekt, noe som betyr at du selv må sette klare grenser for hva du mener er akseptabelt og ikke. Dette gjelder også for budsjetter for hvor mye du kan spille for.

Selv om det kan være fristende å legge seg på samme linje som andre i gruppen, så kan det foreligge ulike grunnlag for hvor mye man kan satse eller tape uten at det gir utslag på økonomien.

Stomistell: Hvordan steller du best stomien din?

Previous article

Finn briller som beskytter mot blått lys

Next article

You may also like