Uncategorized

Hvordan planlegge et nytt kjøkken: Her er det du trenger å vite

0

Har du planer om å kjøpe nytt kjøkken? I så fall er det en del ting du må vite. Kjøkkenet er for mange familier det viktigste rommet i huset, som gjør at det er viktig at du planlegger rommet riktig. Denne guiden vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du kjøper nytt kjøkken.

Start med å finne ut av dine behov

Bor du alene, med en partner, eller har du stor familie? Hva misliker du med ditt nåværende kjøkken? Hva kunne du tenke deg å gjøre annerledes? Når du skal planlegge et nytt kjøkken, er det lurt å starte med hva du har lyst til å forandre med ditt nåværende kjøkken. Dette vil hjelpe deg når du skal finne nye kjøkkendesign. Du bør også gjøre en del målinger av kjøkkenet slik at du vet hvor mye plass du har å jobbe med.

Hva er ditt budsjett?

Å kjøpe nytt kjøkken kan ende opp med å koste en del. Derfor er det lurt å lage seg et budsjett for prosjektet. Mange anbefaler at du ikke bruker mer enn 10% av husets verdi på renovering av kjøkkenet. Dette er en grei tommelfingerregel på hvor mye penger du bør bruke på prosjektet. Tenk også på ekstra kostnader som kan dukke opp som rørleggerarbeid og elektrisk arbeid. Husk å inkludere disse kostnadene i budsjettet.

Trenger du inspirasjon til nytt kjøkkendesign?

For et bredt utvalg av kjøkkendesign kan du besøke aubo.no eller din nærmeste AUBO-forhandler. AUBO har forhandlere i hele Norge og har kjøkken i alle prisklasser. Hos AUBO finner du kjøkken av super kvalitet og ikke minst god service. Deres kjøkkenkonsulenter strekker seg langt for at du skal finne kjøkkenet du alltid har drømt om. Besøk aubo.no for inspirasjon til nytt kjøkken, eller besøk din næreste AUBO-forhandler.

Treningsutstyr

Previous article

Sykling er bra for barna

Next article

You may also like