Utstyr

Få billig reklame for helsebutikken!

0

Har du en helsebutikk? Eller kanskje har du ansvaret for markedsavdelingen? Eller er det en slags kombinasjon av begge deler? Om det er tilfellet så vet du nok hvor viktig det er at butikken din, eller bedriften din, blir lagt merke til. At folk vet om den. Det er noe mange kanskje glemmer mens de bygger opp produktutvalg eller utviklingen av tjenester.

Du kan godt ha verdens beste produkt liggende hjemme, men om ingen vet om det, så hjelper jo ikke det så veldig mye akkurat! Så reklame er viktig, og selv om all PR er god PR, så stemmer ikke det hele tiden heller.

Man vil helst at potensielle kunder skal få et godt inntrykk av bedriften. Det kan starte i det små, som for eksempel at du har strykemerker med logo på arbeidsklær. Det betyr at når de som jobber i butikken blir sett av andre, spesielt utenfor butikkens områder, så får de vite om din butikk.

Det er på mange måter det aller enkleste i verden å gjøre, men det må fortsatt bli gjort. Om det er noe du ser på som fornuftig og som en god løsning for din bedrift, så anbefaler vi at du tar en titt på lenken vi har lagt til.

Det er vanskelig å overdrive viktigheten av å bli lagt merke til. Det holder ikke bare med at man er synlig på søkelistene til Google. Det er utrolig viktig at folk på gata ser deg. De som er i ditt nærmiljø bør vite om deg.

Da er det fornuftig at du for eksempel har penner med bedriftens navn på, eller at når du deler ut gaver, så har de logen til bedriften plastret på seg. Det er mye enklere å få til enn du kanskje tror, og du kan gjøre alt du behøver hos Ikastetikett.no, så ta gjerne en titt!

Helse, miljø og sikkerhet – relevant for både bedrifter og ansatte

Previous article

Følg med på vekten – noe av det enkleste du kan gjøre for helsen din

Next article

You may also like

More in Utstyr